Comencen les preinscripcions a la Nauticopesquera

Comparteix

El termini per cicles de grau mitjà finalitza el 24 de maig. A partir del 29, s’iniciaran les de grau superior que podran ser totalment telemàtiques.

S’obren les preinscripcions a la Nauticopesquera pel curs 2018-2019. Des d’aquest dilluns i fins al 24 de maig, els futurs alumnes de cicles de grau mitjà ja es poden inscriure. Els de grau superior ho hauran de fer a partir del dia 29 amb la novetat de poder fer tot el procés telemàticament.

Aquesta és la principal novetat d’enguany en una prova pilot del Departament d’Ensenyament per facilitar l’administració d’aquest procés als centres educatius catalans. Per fer la preinscripció totalment electrònica, només disponible pels cicles formatius de grau superior, caldrà disposar de l’identificador escolar i d’un certificat digital. Miguel Sáinz de Aja és el director de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera:

La resta de l’alumnat, tant de cicles de grau mitjà com superiors, hauran de fer la preinscripció presencialment al centre educatiu. En el cas dels superiors havent completat el formulari de la sol·licitud de manera telemàtica. En total, s’espera que el pròxim curs hi hagi més de 300 alumnes fent formació nauticopesquera a l’Ametlla de Mar.

Comparteix