Vanessa Salvans i Jordi Borràs, 34ens al Campionat del Món de Ball Esportiu

Comparteix

La parella calera va participar en el Campionat del Món de Ball Esportiu celebrat a Bilbao el passat dissabte.

La parella formada per Vanessa Salvans i Jordi Borràs van participar el passat dissabte, en el Campionat del Món de Ball Esportiu, en la categoria Sènior 2 Llatins, que va tenir lloc a Bilbao. La parella calera es va classificar a la 34a posició després d’accedir als 8/1 de final i entre una participació de 98 parelles procedents d’arreu del món.

«Estem molts satisfet de la nostra primera experiència en un campionat del món. No teníem cap expectativa creada i de les 98 parelles inicials ens vam classificar entre les 36 primeres i per tant vam accedir a la segona fase i això ja va ser una sorpresa. Sempre vols més, però una 34 posició és molt important», explica Jordi Borràs.

Viatjar fins a Bilbao va servir també a la parella per participar en dos Trofeus Nacionals i un Open Internacional. En el 1r trofeu es van classificar tercers, estrenant-se oficialment a la màxima categoria estatal, mentre que en el 2n trofeu, van baixar fins a la 6a posició d’una participació de 17 parelles. Pel que fa a l’Open Internacional, es van classificar a la 22a posició d’una inscripció de 48 parelles.

Comparteix