Torna el bàsquet calero al Poliesportiu aquest dissabte a les 16 h

Comparteix

El Reus Deportiu serà el rival de l’equip de Bàsquet Infantil/Cadet, aquest dissabte.

L’equip de Bàsquet Infantil/Cadet de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a la tarda a partir de les16 h al Poliesportiu Galetet. El seu rival serà el Reus Deportiu, equip que es preveu que plantegi més resistència al joc dels cal eros que els seus anteriors rivals.

Els de l’Ametlla de Mar sumen per victòries i de manera contundent, els dos partits disputats fins ara al Campionat Interterritorial, ja que van guanyar 9 a 56 al C.B Rocabruna de les Borges Blanques i 57 a 6 al Reus Ploms.

L’entrenador de l’equip, Santi Duque, explica que «l’any passat ja ens vam enfrontar al Reus Deportiu, un equip molt consolidat però els vam poder guanyar. Espero que el partit sigui competitiu, ja que no és bonic pels jugadors guanyar cada partit de 50 punts i volem més emoció i treballar més fins al final».

Els caleros lideren la classificació i aquest dissabte esperen sumar la tercera victòria.

Comparteix