La natació calera al Campionat Comarcal

Comparteix

La 1a Fase del Campionat Comarcal de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya consta de tres fases, la primera serà aquest dissabte a Tortosa, i la segona tindrà lloc el 24 de febrer a l’Ametlla de Mar.

La secció de natació de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar participarà dissabte en la 1a Fase del Campionat Comarcal de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que tindrà lloc a la piscina municipal de Tortosa.

El campionat consta de tres fases i la segona, tindrà lloc el 24 de febrer a la piscina municipal de l’Ametlla de Mar. La natació calera tindrà representació a totes les categories des de prebenjamí fins a juvenil.

En total, serà una expedició de 25 components, en una bona part, aspirants a entrar entre els millors temps, «encara que sigui la primera competició, ens hem d’anar encaminant i assolint bons temps per col·locar-nos a les primeres posicions. Ho podem fer bé i tinc molta confiança amb els meus nadadors», tal com explica Griselda Gaseni, coordinadora de la secció a l’AME.

Comparteix