Seguiment massiu de l’aturada general a La Cala

Comparteix

Les portes dels equipaments municipals i de la majoria d’establiments van romandre tancats. Els veïns van tallar l’AP-7 durant una hora al migdia.

L’Ametlla de Mar va donar ahir un suport massiu a l’aturada de país, convocada per la Taula per la Democràcia amb el suport del govern de la Generalitat, i van ser molt poques les excepcions en un sector comercial que va tancar portes en la seva gran majoria.

Portes de l’Ajuntament tancades, reixes passades en la majoria d’establiments i carrers buits mostraven que La Cala va apuntar-se a protestar i rebutjar les actuacions policials dels cossos de l’Estat espanyol diumenge, durant el referèndum.

Només els serveis d’emergències, com la Policia Local, el SUM i el CAP, van oferir serveis mínims. Aturada general per condemnar la repressió i en defensa dels drets fonamentals de la democràcia. L’alcalde Jordi Gaseni es mostra satisfet de la resposta ciutadana.

Un clar exemple va ser el tall veïnal a l’AP-7, paralitzant durant prop d’una hora el trànsit a l’autopista. Però també els caleros van participar en altres concentracions, com ara a Sant Carles de la Ràpita, el municipi ebrenc amb més repressió policial el passat 1-O.

Comparteix