El govern modificarà el pressupost per avançar amb el POUM

Comparteix

La necessitat de fer projectes de reparcel·lació d’alguns sectors obligarà a reformular els comptes. També s’inclourà la partida destinada als operaris de les urbanitzacions.

L’Ajuntament planteja una modificació pressupostària per poder incrementar el capítol de personal, per incloure la plantilla d’operaris que treballa a les urbanitzacions, i també per poder realitzar diversos projectes urbanístics de cara a continuar amb la normalització del POUM.

Serà el segon cop, durant aquest 2017, que el govern modifica els pressupostos anuals. Sobre aquesta qüestió, el regidor d’Hisenda, Antonio Espuny, ha lamentat que tots els diners pagats per fer el pla urbanístic local, per part de l’antic govern, no han servit per res.

En el pròxim plenari també podria portar-se a l’aprovació una transitòria que permetria atorgar llicències urbanístiques a la primera fase de Tres Cales, Calafat, Sant Jordi sector castell i Roques Daurades. El titular d’Hisenda comenta que esperen informes tècnics.

La partida per fer front a la modificació provindria dels 3,1 milions d’euros que l’Ajuntament vol evitar pagar a FCC Aqualia. El ple va aprovar a l’agost la revisió del contracte amb la concessionària del servei d’aigua, perquè considera que l’última modificació és injustificada.

Comparteix