Mossos, Bombers, «no esteu sols»

Comparteix

Un miler de caleros i perellonencs van marxar conjuntament des de l’Ametlla de Mar fins a la comissaria i el parc per agrair-los l’ajuda en el referèndum.

Un miler de persones van participar dilluns al vespre en la marxa cap a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el parc de Bombers, per tal d’agrair-los la seva col·laboració en la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

Els caleros es van concentrar a les portes de l’Ajuntament, a les 19.45 h, per marxar conjuntament cap a les dependències d’aquests cossos d’emergències. També s’hi van sumar veïns del Perelló que van venir amb 2 autobusos.

El carrer Sant Joan i l’avinguda Batlle Josep Pijoan es van quedar petits per acollir les moltíssimes persones que van participar-hi. A les 20 h, va començar la marxa que va anar avançant fins a arribar primer als Mossos, i després als Bombers.

Forts aplaudiments i crits d’«els carrers seran sempre nostres» i «no esteu sols» van emocionar tant a policies com bombers, que van agrair el suport ciutadà.

Pel camí, diverses pancartes mostraven el rebuig dels ciutadans a les agressions de diumenge, però també les estelades com la que encapçalava la marxa, en forma de pancarta, deixaven clara la voluntat que Catalunya esdevingui independent.

Comparteix