La calera Cristina Teba, 4a al Campionat d’Espanya de Ball Esportiu

Comparteix

Teba millora així la seva 6a posició de l’any anterior.

La calera Cristina Teba, acompanyada per la seva parella Lluís Pérez, va participar el passat dia 22 de juny al Campionat d’Espanya de ball esportiu, celebrat a València, aconseguint una meritòria 4a posició.

Cristina i Lluís, que competeixen amb el club Wapachá de Reus, van fregar el podi el passat mes de juny, després de passar quatre rondes i classificar-se entre les sis millors parelles per disputar la final del Campionat d’Espanya en la modalitat de Llatins en categoria Absoluta o Adult 1.

Tot i la magnífica 4a posició final, que millora la 6a plaça de l’any anterior, la puntuació els va deixar molt prop de la 3a posició i, per tant, del podi, un fet que esperona a la parella a continuar treballant per millorar. Teba es va mostrar contenta pel resultat.

L’evolució de Cristina Teba i la seva parella en els darrers anys ha estat molt bona, fet pel qual és més que probable que els veiem en podis d’àmbit nacional en competicions futures.Comparteix