En marxa els punts d’informació turística a les urbanitzacions

Comparteix

L’horari de dilluns a dissabte és de 10 a 13 h al matí i de 17 a 20 h a les tardes, mentre que diumenges i festius és de 10 a 13 h al matí.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va posar en marxa, el passat 1 de juliol, el servei d’informació turística i municipal a les urbanitzacions de Tres Cales i Calafat, un servei que s’allargarà fins al 31 d’agost.

L’Àrea Municipal de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja disposa dels dos punts descentralitzats dels seus serveis d’informació i turisme a les zones comercials de Tres Cales i Calafat.

Més enllà de la gent que té una segona residència, aquestes urbanitzacions reben durant els mesos d’estiu una gran afluència de visitants i registren una gran mobilitat de turistes cada setmana. Amb l’objectiu que aquests turistes tinguin tota la informació necessària de primera mà, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja fa anys que ofereix aquest servei amb l’obertura d’aquests punts d’informació.

L’horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte és de 10 a 13 h al matí i de 17 a 20 h a les tardes, mentre que diumenges i festius és només de 10 a 13 h al matí.

María José Castellano és la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

A més dels dos punts d’informació a les urbanitzacions, l’Àrea de Turisme també ha habilitat un altre punt d’informació a la recepció del Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) que des del 22 de juny passat i en horari d’obertura de les exposicions, -al matí de 10 a 13 h i a la tarda de 17 a 20 h de dilluns a dissabte i els diumenges i festius de 10 a 13 h-, ofereix tota mena d’informació turística, fins a l’11 de setembre.

Comparteix