El Circuit de Calafat acull les 3 Hores de Resistència de Clàssiques

Comparteix

La cursa està prevista a partir de les 15 h.

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar serà l’escenari aquest dissabte 13 de juliol d’una de les proves de la Copa Catalana de Resistència de la Federació Catalana de Motociclisme, organitzada per la Penya Motorista de Barcelona.

Els amants de les motos estan d’enhorabona, ja que dissabte, el circuit calero albergarà una de les proves mítiques de la resistència catalana, les 3 Hores de Resistència Imperial Tàrraco de Calafat, prova puntuable per a la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt, en el marc del Campionat de Catalunya de Velocitat.

Els entrenaments s’iniciaran a partir de les 12 h i la cursa està prevista a partir de les 15 h.

Algunes de les motos que es veuran córrer al traçat de Calafat seran d’un gran valor històric i pertanyents a les categories, Clàssic SSP Motos anys 1987-1989, Clàssic 500 Moto Fins any 1985, Clàssic SBK Motos anys 1987-1989, Clàssic 1000 Motos Fins any 1979, Clàssic 24H Motos anys 1980-1986.

Comparteix