Disset artistes locals exposaran la seva obra al MercArt

Comparteix

La principal novetat d’aquest any és que el MercArt es trasllada del carrer Nou on s’havia fet fins ara a la Plaça Nova. També es trasllada dels dissabtes als divendres i es modifica l’horari podent-se visitar de les 19 h a les 24 h.

Disset artistes íntimament relacionats amb l’Ametlla de Mar, exposaran la seva obra un any més al MercArt, el mercat d’art original directe dels artistes que per tercer any consecutiu organitza l’Ateneu Calero amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Aquest divendres dia 5 de juliol tindrà lloc la primera de les quatre edicions estiuenques del MercArt, la mostra i mercat en la qual participen pintors locals i que recull una gran diversitat d’estils i tècniques que el fan atractiu a la vista tant dels amants de l’art, com dels caleros i estiuejants.

El MercArt permetrà veure un recull de l’obra de disset artistes lligats d’una manera o d’una altra a l’Ametlla de Mar, un fet que Lluís Llop, membre de l’entitat organitzadora l’Ateneu Calero, considera un espai molt interessant pels que practiquen aquesta activitat a la localitat i que a la vegada, permet impulsar l’art com a singularitat local.

Els artistes que hi exposaran seran el mateix Lluís Llop, a més de Cristina Quereda, Raquel Garcia fc, Maria Marsal, Victòria Salvatierra, Mercè Labòria, Canducha Astorga, Hermínia Jou, Olga de Diego, Paco Subirats, Rosa Roca, Núria Frasnedo, Montse Sierra, José Conpiedra, Balís Catmí, Isabel Labòria i Cande.

La principal novetat d’aquest any és que el MercArt es trasllada del carrer Nou on s’havia fet fins ara a la Plaça Nova, un indret més cèntric i atractiu per als visitants. També es trasllada dels dissabtes d’edicions anteriors, als divendres i es modifica l’horari podent-se visitar de les 19 h a les 24 h.

La primera ocasió per passejar i gaudir del MercArt serà aquest divendres dia 5 de juliol, i es tornarà a celebrar els dies 19 de juliol, 2 i 16 d’agost, al mateix indret i amb el mateix horari.

Comparteix