Els equips de pàdel de la Cala ja coneixen els seus rivals dels Play-Off d’ascens

Comparteix

Els tres equips del Club Tennis l’Ametlla de Mar van finalitzar les seves respectives lligues entre els quatre primers classificats i disputaran els play-offs d’ascens de categoria.

Els equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar ja tenen rivals per disputar els play-offs d’ascens, partits que es disputaran la pròxima setmana a les instal·lacions del Pàdel Apolo de Torredembarra.

Els tres equips del Club Tennis l’Ametlla de Mar van finalitzar les seves respectives lligues entre els quatre primers classificats i es van apuntar una de les posicions per disputar els play-offs d’ascens de categoria.

Un cop finalitzades les competicions a la resta de grups, ja es coneixen els rivals dels equips caleros que la pròxima setmana hauran d’afrontar l’hora de la veritat.

L’equip A que actualment milita a la 3a Catalana s’enfrontarà en quarts de final al Serramar A de la Ràpita i si passa eliminatòria s’haurà d’enfrontar al guanyador de l’altra eliminatòria entre l’Apolo Club Esportiu C i el Pàdel One Reus.

Per la seva part l’equip B que juga actualment a la 5a Catalana, tindrà com a rival al Punto Pàdel C de Santa Oliva i si passa eliminatòria s’haurà d’enfrontar al guanyador de l’altra eliminatòria entre el Pàdel Vilarenc de Calafell i el Winner Sport A de Reus.

Quant a l’equip femení, tindrà com a rival el Pàdel Femení Vallmoll A i si passa ronda ja coneix el seu rival que serà el Winner Sport A de Reus.

Comparteix