L’Ajuntament signa un conveni de cessió de l’aparcament de la platja Xelín

Comparteix

El terreny cedit ja s’utilitza des de fa anys, però no s’havia formalitzat, fet que permetrà delimitar-lo.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha signat, recentment, un conveni amb els propietaris de la parcel·la 14 del polígon 10 de l’Estany Tort per formalitzar la cessió temporal d’ús d’aquesta parcel·la com a aparcament. Fa anys que s’utilitza com a pàrquing, però, fins ara, mai s’havia formalitzat.

Es tracta de l’aparcament que hi ha a la platja Xelín, d’uns 1.500 m2. Un terreny propietat de Sra. Margarita Vila-Ferran Figueras que se cedeix gratuïtament a l’Ajuntament, perquè s’usi com a aparcament públic de vehicles.

L’alcaldessa, Eva del Amo, apunta que s’ha delimitat l’espai per evitar ocupar terreny innecessari.


El conveni té una durada de 4 anys i és susceptible de ser prorrogat per un termini de 4 anys més.

Comparteix