Una caseta de fusta crema als Racons probablement per la caiguda d’un llamp

Comparteix

A més, diumenge, van haver de fer tres sortides per petits incendis en vegetació a més del rescat d’un excursionista que feia el GR-92 a l’altura de Cala Moros al terme municipal del Perelló.

Una casa prefabricada va cremar aquest dilluns al matí a la zona dels Racons, al terme municipal de l’Ametlla de Mar durant la tempesta d’aparell elèctric que es va produir a la zona.

La caseta de fusta d’uns 40 m2 va cremar completament al voltant de les 07.00 h del matí, després que el veïnat sentis un fort soroll, segurament producte de la caiguda d’un llamp. Al lloc dels fets es van desplaçar afectius dels bombers dels parcs de l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant.

En el moment de l’incendi la caseta no estava habitada, amb la qual cosa, no es va haver de lamentar cap afectació a persones. Durant la tempesta es van registrar pluges de 21mm.

A banda, aquest dilluns els bombers van haver d’actuar en un accident a l’autopista AP-7 al seu pas per l’Ametlla de Mar i diumenge, van haver de fer tres sortides per petits incendis en vegetació a més del rescat d’un excursionista que feia el GR-92 a l’altura de Cala Moros al terme municipal del Perelló, essent necessària la intervenció d’un helicòpter.

Comparteix