L’Ametlla de Mar se suma al minut de silenci per rebutjar l’assassinat masclista de 4 dones i 2 menors en tan sols 24 h

Comparteix

Dilluns a les 12 h i davant de les portes de l’Ajuntament va tenir lloc el minut de silenci.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar  es va sumar a la crida feta per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i va convocar a la ciutadania a participar en un minut de silenci, aquest dilluns a les 12 hores, per condemnar l’onada de violència masclista del passat cap de setmana, on quatre dones van ser assassinades a Conca, Màlaga i Granada.

L’alcaldessa, Eva del Amo, va encapçalar l’acte que va comptar amb l’assistència de diversos regidors del govern, així com alguns ciutadans a títol particular.

Les víctimes de dissabte són 4 dones i els dos fills d’una d’elles, assassinades a diferents punts de l’estat en només 24 h. A Conca, la policia va localitzar els cossos d’una dona i dels seus dos fills, de 5 i 7 anys, i va detenir la parella i pare dels menors. A Granada, un home de 34 anys va matar la seva exparella, de tan sols 20 anys, i la mare d’aquesta. Després es va suïcidar. A Màlaga s’investiga la mort d’una dona de 76 anys a mans de la seva parella, que després va intentar treure’s la vida.

Una tràgica jornada pel que fa a la violència masclista, que ha impulsat la ministra d’Igualtat, Ana Redondo, a convocar un comitè especial davant el repunt de violència de gènere pel proper dijous.

Comparteix