Ja està disponible l’agenda de l’estiu 2024 amb tots els actes del mes de juliol

Comparteix

Prop d’una vintena d’activitats lúdiques, culturals i esportives tindran lloc al municipi al mes de juliol per tots els gustos.

Dilluns vinent comença el juliol i l’Ametlla de Mar ja té les activitats d’estiu programades per aquest mes. Aquest dimecres, la regidoria de Festes ha fet públic l’agenda d’estiu del juliol en digital i també en format paper. Les nits de Cinema a la Fresca, la Cantada d’Havaneres o les activitats esportives a les platges no hi poden faltar.

La programació estiuenca, elaborada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament, s’inicia el pròxim 5 de juliol amb l’exposició i mercat d’artistes locals ‘MercArt‘. Enguany la iniciativa canvia d’ubicació i també d’horari. Serà a la plaça Nova i entre les 19 h i les 24.00 h. A més, es repetirà el 19 de juliol.

Del 8 al 14 de juliol es realitzarà el ‘Mulla’t per l’Esclerosi’, activitats al cem la Cala per recaptar fons per aquesta malaltia.

Els dimarts 9 i 23 de juliol torna el clàssic Cinema a la Fresca, les projeccions cinematogràfiques tornen al parc del Bon Repòs amb sessions a les 22.00 h amb les pel·lícules “Dungeons & Dragons, honor entre ladrones” i “El Nuevo Juguete“ , respectivament.

Els tres primers dimecres de juliol estaran reservats pel públic infantil. El dia 10, a les 18.30 h i a la plaça Joan Miró es durà a terme el taller infantil ‘Pintem un quadre’, organitzat per l’Associació de Dones Endavant. El 17 de juliol a les 19 h es farà el conta contes musical ‘El Bruixot i els mil i un ritmes’, a la plaça Catalunya. I el dia 24 tindrà lloc l’activitat infantil ‘Espai Bombolla’, a les 19 h i la plaça Joan Miró.

La música també és present de l’agenda d’estiu i és que el 12 de juliol, la plaça Joan Miró acollirà el concert d’estiu de la Banda de la Cala i de l’EMMA, enguany amb un format ballador. I el 19 de juliol serà el torn de la Cantada d’Havaneres, amb el grup ‘Penjats de l’Ham’.

L’esport a l’aire lliure torna a ser protagonista en la programació de juliol. El cap de setmana del 12 i 13 es durà a terme el futbol platja Sènior a la platja Pixavaques. El 20 de juliol, el Júnior. Aquell mateix dissabte també es farà el torneig de bàsquet 3×3, a la tarda, enguany a la Joan Miró. El Dance Beach tampoc fallarà els divendres 19 i 26 de juliol, a les 18 h i a la platja de l’Alguer. I en últim lloc, el 26 de juliol, la plaça Nova acollirà la demostració de Gimnàstica Rítmica, a càrrec de la secció de Rítmica de l’Ametlla de Mar.

El regidor de Festes, Albert Borràs, subratlla que és un programa per a tots els gustos i agraeix a totes les entitats participants.

A banda de totes aquestes activitats, l’Agenda d’Estiu també conté la informació de les exposicions que acollirà el Centre d’Interpretació de la Pesca, les visites guiades a les Fortificacions i al nucli urbà, les platges i cales del municipi i també els descomptes en els pàrquings de les Escoles Velles i Llibertat.

L’Agenda, que com cada any, està disponible en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès, es pot trobar en format paper a diferents establiments públics i privats o en format online a través dels QRs.

Comparteix