Ja estan obertes les inscripcions dels campus i activitats d’estiu de l’AME

Comparteix

Es pot veure l’oferta esportiva de l’estiu a la Guia de Serveis online: www.ametllamar.cat/esports/guiadeserveis/estiu/

L’Àrea Municipal d’Esports ja ha obert les inscripcions dels campus i activitats d’aquest estiu. Els interessats poden conèixer tota l’oferta esportiva dels mesos de juliol i agost, a través de la guia de serveis online publicada a la web de l’ametllamar.cat/esports

El paper ja és història i enguany, des de l’AME presenten la seva oferta d’estiu al portal web d’esports, com ja s’ha fet aquest hivern. D’aquesta manera, tota la informació es pot trobar a l’apartat ‘Guia de Serveis- Estiu’, on hi ha 5 apartats més: els campus i cursets de tecnificació, abonaments continuats del CEM, tarifes temporals del CEM, entrenaments personals i grups reduïts i lloguer d’espais.

Dins els campus i cursets de tecnificació, la informació està estructurada per franges d’edats: infantils/ juniors i adults/ gent gran.

Dins d’infantils/juniors i en jornada matinal s’ofereixen 4 tipus de campus: 2 multiesportius, el Kids Camp, pels nascuts entre 2016-2021 i el Junior Camp, entre 2010-2015 i 2 campus més específics, el Gymnàstic Camp i el Football Camp. Tots ells de dilluns a divendres de 9 a 14h i amb la piscina com a valor afegit. A més també d’un servei d’acollida a les 8 h fins les 9 h.

El gerent d’Esports, Marc Vilabrú, remarca que són campus amb valors educatius i formatius però també de lleure.

A la tarda, s’ofereixen cursets de tecnificació de natació per nadons, natació kids, natació junior, pàdel kids, pàdel junior i gimnàstica rítmica federada. A diferència de l’any passat, els cursets són de tres dies a la setmana.

A més, pels adults també s’ofereix la possibilitat de fer cursets de natació i pàdel.

Les inscripcions són per setmana i cal apuntar-se amb antelació perquè les places són limitades.

La coordinadora de l’AME, Sílvia Argentó, anima a tothom a participar-hi.

Les persones interessades poden inscriure’s online o presencialment al CEM La Cala, de dilluns a divendres de 7 a 14h i de 15 h a 22h.

Comparteix