Es presenta oficialment el Centre de Teràpia de Parkinson de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ajuntament calero ha cedit el Casal d’Avis a l’Associació per poder dur a terme aquestes teràpies, puntualment, els dilluns i dimecres, de 10 a 13 h al matí.

Aquest dilluns s’ha presentat oficialment el Centre de Teràpia del Parkinson a l’Ametlla de Mar, un nou servei que s’ofereix al Casal dels Avis, impulsat per l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament calero, que ha cedit l’espai i Caixabanc, que també ha donat suport econòmic.

Després de la primera setmana de posada en marxa,el Casal d’Avis ha acollit la presentaciód‘aquest nou centre que ofereix teràpia als malalts de Parkinson, no només de l’Ametlla de Mar, sinó també a aquells malalts de poblacions pròximes com l’Ampolla o el Perelló. Anteriorment, de fet, només es feia fins ara a Tortosa i la Ràpita.

Pepa Martín, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, es mostra feliç d’haver pogut tirar endavant aquest servei i més, en el poble on viu.

Per la seva banda, l’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, celebra que s’hagi pogut arribar a un acord amb l’espai per cobrir el servei.

I la directora de Banca d’Institucions de Caixabanc, Ana Buqueras, en nom també de la Fundació la Caixa, explica com s’ha pogut col·laborar conjuntament.

Les teràpies, que compten amb diferents professionals de la logopèdia, la psicologia, la musicoteràpia i la fisioteràpia, es duen a terme dilluns i dimecres de 10 a 13 h al matí, al Casal dels Avis de l’Ametlla de Mar.

Comparteix