El Casal dels Avis estrena un Centre de Teràpia per a malalts de Parkinson

Comparteix

De moment, iniciaran les teràpies sis persones, però des de l’Associació de Parkinson Terres de l’Ebre s’espera que es vagin afegint més malalts.

Aquest dilluns es posa en marxa el Centre de Teràpia del Parkinson a l’Ametlla de Mar, un nou servei que s’oferirà al Casal dels Avis i que ha estat impulsat per l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre.

Els dilluns i dimecres de 10 a 13 h al matí, el Casal dels Avis oferirà un servei de teràpies als malalts de Parkinson, no només de l’Ametlla de Mar, sinó també a aquells malalts de poblacions pròximes com l’Ampolla o el Perelló.

Aquest servei, tutelat per l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, només es feia fins ara a Tortosa i la Ràpita.

Així, que tal com explica Pepa Martín, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, diferents professionals de la logopèdia, la psicologia, la musicoteràpia i la fisioteràpia, oferiran els seus serveis, els quals estan destinats a ajudar als afectats en les diverses simptomatologies de la malaltia. Pepa Martin, .

De moment, iniciaran les teràpies sis persones, però des de l’Associació de Parkinson Terres de l’Ebre s’espera que es vagin afegint més malalts.

El Centre de Teràpia ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Madeo Comes, regidor de Benestar Social, està molt satisfet per haver pogut implantar aquest servei al poble.

Caixabanc també ha contribuït a fer possible aquest Centre de Teràpia per a malalts de Parkinson amb una subvenció.

Des de les diverses associacions de suport als malalts de Parkinson es reivindica que aquest tipus de teràpies les haurien d’oferir les administracions que gestionen la salut pública, en lloc de deixar aquesta responsabilitat a les associacions.

Comparteix