El Benjamí Dorades de l’AME perd la final Territorial i posa punt final a una magnífica temporada

Comparteix

L’equip va guanyar la semifinal per 4 a 1 al Santa Bàrbara, però va perdre la final per 4 a 1 al Jesús i Maria.

Bítem va ser dissabte l’escenari de la final a quatre territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya en categoria benjamí amb la presència del benjamí Dorades de l’Ametlla de Mar, que tot i classificar-se per disputar la final, la va acabar perdent davant del Jesús i Maria Blanc, l’únic equip que l’ha aconseguit guanyar aquesta temporada.

Els de l’Ametlla de Mar van guanyar la semifinal per 4 a 1 al Santa Bàrbara i a la final, es van trobar al Jesús i Maria, primer classificat del seu grup, que s’havia imposat a la semifinal a l’Ulldecona.

A la final, els errors propis van penalitzar als caleros que van perdre la final per 4 a 1. Aquesta derrota, però, no pot tapar una magnífica campanya, ja que els caleros es van classificar per a disputar la 2a fase al grup 1 amb els millors i posteriorment van passar a la final a quatre territorial com a segons classificats. Sílvia Argentó és l’entrenadora del benjamí Dorades.

El passat divendres l’infantil calero jugava a casa, l’últim partit de la lligueta de la copa primavera i depenia d’ell mateix per classificar-se per la final que es disputarà aquest proper cap de setmana encara amb seu per a determinar. Els caleros van guanyar el partit al Tortosa Ebre per 3 a 0 i ara estan pendents de disputar aquesta final amb els altres equips classificats, l’Olímpic Mora d’Ebre,  el Batea i el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B.

Els equips alevins caleros, encara en lliga també disputaven a casa última jornada de les seves respectives lligues. L’Aleví de 1a divisió guanyava per un contundent 11 a 0 a un CF Ascó cuer de la classificació . Els caleros finalitzen a la 12a posició i depenien del resultat del partit entre Ulldecona i Gandesa per quedar fora de la zona de descens. La victòria de l’Ulldecona permetia als caleros mantenir la categoria.

L’aleví de 2a divisió també en última jornada de lliga rebia a l’Escola Delta i perdia el partit per 3 a 10 i finalitzava la lliga a la 12a posició.

Divendres, el Prebenjamí Llucets viatjava a Móra d’Ebre per disputar l’últim partit de la lliga del JEEC fora de casa, perdent per un contundent 10 a 0.

El cadet tancava el cap de setmana amb un partit amistós a Deltebre imposant-se per un 1 a 2 a favor.

El prebenjamí  Seitonillos es desplaçava a Deltebre i els Benjamins LLobarrets a l’Ampolla per realitzar torneig matinal en les seves respectives categories.

Comparteix