Surt una 2a edició d’una obra guanyadora del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Es tracta de la novel·la Una mort i trenta-tres vides de la vigatana Noemí Morral, guanyadora de la 31a edició del Premi, la de 2023.

Per primera vegada en la història del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, una de les obres guanyadores ha vist com se’n feia una segona edició. Ens referim a la novel·la Una mort i trenta-tres vides de la vigatana Noemí Morral, guanyadora de la 31a edició del Premi, la de 2023.

Al llarg de la història del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, -el més veterà dels premis literaris de la localitat-, hem vist autors i obres molt interessants, alguns fins i tot s’han fet un lloc privilegiat en el món de les lletres catalanes.

Aquest any 2024, però, hem assistit per primera vegada a la publicació d’una segona edició d’una de les obres guanyadores. Pagès Editors, editorial que publica les obres guanyadores dels premis literaris caleros i després d’haver-se exhaurit els 800 exemplars de la primera edició d’Una mort i trenta-tres vides, amb menys de dos mesos, va decidir fer-ne una segona edició que ja corre des del passat mes de març.

L’autora, Noemí Morral, recomana la participació en el premi als autors novells en llengua catalana, sobretot per la garantia que dona la publicació de l’obra.

Per la seva part, l’editorial Pagès Editors a través de la coordinadora editorial Rosa Pach, en feia una valoració del recorregut de l’obra.

Cal recordar que dissabte dia 15 de juny tindrà lloc la Nit de Poesia al carrer, acte en el transcurs del qual es donaran conèixer els guanyadors d’aquest 2024, tant del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar com del Premi Nit de Poesia al Carrer, premis organitzats per CalaCultura amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix