Posicions de play-off pels equips de pàdel del C.T. L’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest cap de setmana jugaran els tres equips.

Els tres equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar es troben provisionalment classificats per disputar els play-offs d’ascens de categoria a manca de poques jornades pel final de la competició.

L’equip A va guanyar per 2 a 1 al Riudoms B. Marc Medrano I Marc Ayora van perdre 6/4 i 4/6 i 5/7. Antonio Callau i Jaume Pijoan van guanyar per 6/1 i 6/2 i Sergi Callau i Dani Pérez van guanyar per un doble 6/0.

Els caleros van sumar dos punts que els permeten mantenir-se en posicions capdavanteres a la tercera posició, a dos punts del segon, en zona de play-off. El pròxim partit el disputaran diumenge dia 2 de juny a les 18.30 h a les pistes del Pàdel One Reus B.

L’equip B va perdre davant del Club Natació Reus Ploms C per 2 a 1. José Mari Llaó i Ivan Ferreiro van perdre 2/6, 6/3 i 2/6 i Guillermo Moreno i Jordi Torres 6/2, 6/7 i 3/6, mentre que Àlex Brull i Hèctor Benaiges van guanyar per un doble 6/2.

Tot i la derrota, l’equip B que juga al grup B de la 5a Catalana continua 3r a la classificació a un punt del segon i en zona de Play Off. El pròxim partit el disputaran dissabte dia 1 de juny a les 17.30 h a les pistes del Pàdel Móra d’Ebre B.

L’equip femení va guanyar 3 a 0 al Set de Pàdel de Falset. Elena Paun i Jordina de Gràcia van guanyar per 6/0 i 6/3, Àngels Martí i Montse Bayarri també van guanyar per 6/4, 2/6 i 6/4, mentre que la tercera victòria la van assolir Laia Martí i Carme Arjona per 6/1 i 6/0.

Les caleres estan a la tercera posició a la classificació en zona de play-off i dissabte a les 12.30 h del matí juguen a les pistes del Club Natació Reus Ploms B.

Comparteix