La Biblioteca Municipal amplia el seu fons comprant al Saló del Còmic i al Litterarum

Comparteix

Aquest mes de maig, s’ha comptat amb dues subvencions per assistir a dues fires de llibre i comprar nou material per la Biblioteca.

La Biblioteca Dr. Frias ha assistit, aquest mes de maig, a dues fires de llibres per tal d’adquirir novetats per l’equipament municipal. L’assistència a aquestes  fires ha estat possible gràcies a la línia de subvencions gestionada pel Departament de Cultura per l’adquisició de documents a fires i mercats de llibre.

El passat 3 de maig, la Biblioteca Municipal va fer una visita oficial a la 42a edició del Saló del Còmic, a Barcelona. En aquesta ocasió, va aprofitar la visita per a fer una compra de llibres i còmics per a aquest equipament municipal i conèixer de primera mà les novetats del sector.

En la visita també hi van participar un centenar de biblioteques d’arreu de Catalunya. De fet, més enllà de les adquisicions, un dels objectius d’aquestes trobades és que les biblioteques enforteixin el seu vincle amb els editors i els llibreters de Catalunya, motiu pel qual s’inclouen activitats en determinades fires, per afavorir la trobada i el diàleg entre els diferents agents del sector del llibre.

Judit Palau és la directora de la biblioteca.

L’altra fira on ha participat la Biblioteca Municipal ha estat el Litterarum. Va ser divendres 24 de maig, a Móra d’Ebre, on es van trobar una trentena de biblioteques i a banda de comprar novetats literàries a la Fira del Llibre Ebrenc, van  poder assistir a la xerrada de la flixanca Marta Montagut: “Les biblioteques, un agent clau per frenar la desinformació”.

Pròximament, els usuaris de l’equipament podran gaudir de les noves adquisicions.

Comparteix