‘Música en família’, per a infants de 0 a 3 anys, és la novetat del pròxim curs a l’EMMA

Comparteix

Les persones interessades a fer música el curs vinent ja es poden matricularfins al 12 de juliol.

L’Escola Municipal de Música ha obert, aquest dilluns, el període de matriculació pel curs 2024-2025, que s’allargarà fins al 12 de juliol. L’oferta musical arriba amb novetats com és ‘Música en família’, classes destinades a infants de 0 a 3 anys acompanyats d’un adult. A més, fins divendres, també hi ha la possibilitat de portar un amic, al centre.

L’Escola està a la recta final del curs escolar i ja té amb la ment al pròxim curs. Un curs que oferirà literalment música per totes les edats i és que el centre introduirà música per les edats més primerenques, els infants de 0 a 3 anys podran experimentar acompanyats de la família.

A banda, el centre continua oferint un gran ventall de formació musical com és la presensibilització (3 anys), sensibilització (de 4 a 6 anys), Grau Elemental, Grau Mitjà i tot tipus d’instruments de vent, metall, fusta o percussió.

També hi ha conjunts musicals com el combo rock, la coral, el grup de dixie o l’aula de musicoteràpia –destinada a infants o adults que necessitin un suport específic mitjançant la música-.

Anna Vizcarro, cap d’Estudis del centre, remarca la novetat i comenta com obtenir més informació.

A més, aquesta setmana i fins al divendres 31 de maig, l’Escola de Música organitza l’activitat “Porta un amic” destinada a les persones que vulguin accedir a l’Escola per assistir a una classe d’instrument ordinària ho puguin fer mitjançant un contacte proper que ja estigui matriculat al centre.

Comparteix