El carrer Major serà d’un sol sentit, hivern i estiu

Comparteix

L’objectiu és guanyar en fluïdesa, millorar la seguretat dels vianants i reduir el perill d’accidents a la zona.

Amb l’objectiu de millorar la circulació del carrer Major durant l’època estival, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar restringirà el trànsit d’aquesta zona i convertirà el carrer en unidireccional, tant en mesos d’estiu com a l’hivern.

La presència de les terrasses d’establiments de restauració al carrer Major i l’increment de la circulació de vehicles en els mesos de més afluència de visitants, ha fet que des de l’Ajuntament s’hagi pres la decisió de convertir el carrer en unidireccional.

A partir del pròxim dilluns dia 3 de juny, només es permetrà la circulació en un sol sentit, des de la plaça del Canó en sentit Mercat Municipal i avinguda de l’U d’octubre (de pujada) i es prohibirà circular des de la zona d’aparcaments del Mercat Municipal en direcció a la plaça del Canó (de baixada).

Ana Aragon, la regidora de Governació, explica les motivacions.

Amb aquesta mesura es considera que la zona guanyarà en fluïdesa, millorarà la seguretat dels vianants i reduirà el perill d’accidents a la zona.

Per una altra banda, la regidoria de Governació també ha informat que a partir d’ara tots els talls de carrers que s’hagin de realitzar amb motiu de qualsevol activitat s’hauran de comunicar amb un mínim d’antelació (entre 10 i 15 dies abans) per a poder informar els diferents serveis d’emergència i així evitar possibles incidències i obstaculitzar el seu accés en cas d’emergència.

Comparteix