S’aportaran 1.000 m3 de sorra per regenerar els danys del temporal Nelson a les platges caleres

Comparteix

La sorra és extreta del port de l’Hospitalet de l’Infant i es repartirà a les platges on sigui més necessària.

La Direcció General de Costes i el Mar del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic actuarà a diferents indrets de la costa tarragonina, entre ells a l’Ametlla de Mar, per pal·liar els efectes del temporal Nelson de finals del mes de març.

El Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic del govern espanyol va declarar d’emergència les obres de recuperació dels danys causats pel Temporal Nelson a diferents punts de la costa mediterrània, en bona part a Catalunya.

Un dels punts a actuar serà l’Ametlla de Mar, on el Nelson va malmetre diversos indrets de la costa, deixant algunes platges en molt mal estat.

Tot i que no arreglarà tots els desperfectes, sí que farà algunes actuacions com l’anivellament de les platges de Sant Jordi i Port Olivet i una aportació de 1.000 m3 de sorra extreta del port de l’Hospitalet de l’Infant, que es repartirà a les platges on sigui més necessària.

Madeo Comes és el regidor de Medi Ambient de l’Ametlla de Mar.

A banda de l’Ametlla de Mar, a la costa tarragonina actuaran també a Cunit, Calafell, Creixell, el Vendrell, Tarragona, Salou, Cambrils, Mont-roig, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Ràpita, amb un pressupost d’1.160.000 €. Es calcula que els treballs podrien estar enllestits cap al 15 de juny.

Comparteix