Set detinguts en una operació de desembarcament de droga a Port Olivet

Comparteix

Els Mossos d’Esquadra frustren a l’Ametlla de Mar un desembarcament de 3,5 tones d’haixix, detenen 7 persones i intervenen la narcollanxa que transportava la droga

En el marc d’una actuació de seguretat ciutadana amb un vehicle que va fer escàpol quan se’l va intentar identificar, els mossos van aconseguir localitzar el punt de desembarcament a la Cala de Port Olivet del municipi ebrenc

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’ABP de l’Ametlla de Mar i de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió de Terres de l’Ebre han detingut 7 persones a qui se’ls atribueixen delictes de tràfic de drogues, mentre intentaven introduir un carregament d’haixix a una cala del municipi de l’Ametlla de Mar. Els mossos han intervingut 99 fardells presumptament d’haixix amb un pes aproximat d’uns 4.000 kg.

Pels volts de les 5 hores del dia 26 de maig, una patrulla de seguretat ciutadana de l’Ametlla de Mar, va intentar aturar un vehicle per identificar-lo. El vehicle no va fer cas de les indicacions dels agents, va accelerar i va fugir. En aquest punt, els mossos van fer recerca per la zona i el van localitzar a un pàrquing de sorra proper a la Cala de Port Olivet, sense cap persona a l’interior.

A la zona de l’aparcament, van localitzar un individu que va marxar corrents en direcció a la platja. Els agents en arribar a la can van observar dins l’aigua una embarcació tipus planejadora de tretze metres d’eslora amb tres motors, i una dotzena de persones que es trobaven desembarcant el carregament que, en veure les dotacions policials, van fugir cap a una zona de pins propera.

Diverses patrulles de l’ARRO, Seguretat Ciutadana i Trànsit, juntament amb la Policia Marítima i l’Aèria, en col·laboració amb la Policia Local de la població, van aconseguir detenir set de les persones implicades en el desembarcament. Posteriorment, van comprovar que també hi havia una furgoneta de lloguer preparada per carregar els fardells.

La Unitat Marítima va traslladar l’embarcació fins al port de l’Ametlla de Mar.

La Divisió d’Investigació Criminal de Terres de l’Ebre s’ha fet càrrec de la investigació, per tal d’identificar la resta de persones implicades en el desembarcament, així com les relacions amb possibles organitzacions criminals que hi donen suport.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant aquest matí.

Comparteix