L’Associació Parkinson Terres de l’Ebre organitza una activitat de sensibilització als alumnes de l’Escola Sant Jordi

Comparteix

És la primera vegada que la realitzen al municipi.

L’Associació Parkinson Terres de l’Ebre ha organitzat aquest divendres al matí una activitat a l’Escola Sant Jordi que pretén donar visibilitat a la malaltia i sensibilitzar als més joves sobre les dificultats i les limitacions que tenen les persones afectades.

Les activitats s’han dirigit als alumnes de 5è de primària del centre educatiu calero i han consistit a fer una gimcana en la qual els alumnes han fet diverses accions, limitats per algun dels símptomes del Parkinson. Aquesta activitat ja fa prop d’un any que l’Associació del Parkinson la ve realitzant a diferents escoles del territori i aquesta és la primera vegada que la realitzen a l’Ametlla de Mar.

Pepa Martín, presidenta de l’Associació Parkinson Terres de l’Ebre, explica com neix el projecte..

Per la seva part, la directora de l’Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, explica l’objectiu d’aquesta activitat des del punt de vista de l’escola,

L’Associació Parkinson Terres de l’Ebre encetarà aquest dilluns 27 de maig un centre de teràpies al Casal dels Avis de l’Ametlla de Mar, tots els dilluns i dimecres de 10 h a 13 h.

Comparteix