El Circuit Calafat es prepara per al IV Campionat d’Espanya de Ral·li Cross i una exposició de vehicles

Comparteix

Serà el pròxim cap de setmana 1 i 2 de juny.


El pròxim 1 i 2 de juny, el Circuit de Calafat serà l’epicentre del món del motor a Espanya amb la celebració de l’IV Campionat d’Espanya de Ral·li Cross. Aquest esdeveniment promet ser una cita ineludible per a tots els aficionats a l’automobilisme i mitjans de comunicació especialitzats en esports de motor.

El Campionat d’Espanya de Ral·li Cross és un dels esdeveniments més esperats del calendari automobilístic nacional. Enguany, el Circuit de Calafat es prepara per a acollir als millors pilots de l’especialitat en un escenari que combina trams de terra i asfalt, garantint un espectacle ple d’adrenalina i acció.

A més, el campionat es complementarà amb una gran zona d’exposició on poder gaudir de vehicles de tota mena.

L’esdeveniment comptarà amb una àmplia cobertura mediàtica a nivell nacional. Mitjans de comunicació i periodistes especialitzats de tot el país seran presents per a oferir als aficionats una cobertura completa i detallada de totes les activitats i competències. Des de retransmissions en viu fins a reportatges exclusius i entrevistes amb els pilots, la presència de la premsa assegurarà que ningú es perdi un sol moment de l’acció.

Les entrades ja estan disponibles a través de la web www.volrace.com i a través de la web del Circuit Calafat.

Comparteix