El benjamí Dorades juga les finals territorials a Bítem

Comparteix

La primera semifinal serà a les 10 h del matí davant del Santa Bàrbara, mentre que la segona semifinal, la disputaran el Jesús i Maria Blanc.

El futbol base de l’Ametlla de Mar té aquest cap de setmana una important cita amb la participació del benjamí Dorades de l’AME a la final a quatre territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Els joves futbolistes caleros, que es va classificar en la segona posició a la 2a fase de la lliga, disputaran la primera semifinal a les 10 h del matí davant del Santa Bàrbara, campió del grup del Montsià, mentre que la segona semifinal, la disputaran el Jesús i Maria Blanc, campió del grup del Baix Ebre amb l’Ulldecona, segon classificat del Montsià. La final i el partit pel 3r i 4t lloc es disputaran a partir de les 11.30 h.

Per la seva part, l’infantil es juga el pas a la final a quatre de la Copa Primavera de 2a divisió aquest divendres. A les 18.30 h a casa. Els caleros depenen d’ells mateixos, han de guanyar al Tortosa Ebre per disputar la final.

Els equips alevins juguen tots dos a casa, l’Aleví B de segona divisió juga a les 9.30 h a casa davant de l’Escola Delta de l’Ebre en què serà l’últim partit de la temporada, com també serà l’últim per a l’aleví A a la primera divisió que jugarà dissabte a les 11 h del matí jugaran a casa davant l’Ascó, cuer de la classificació.

En futbol escolar, el prebenjamí Llucets encara disputa lliga i jugarà aquest divendres a les 19.00 h un partit pendent al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre i dimarts a les 18.15 h l’últim partit de la temporada a casa davant del Jesús i Maria.

A més, es disputen dos amistosos, el cadet juga dissabte a les 16 h un partit amistós a Deltebre davant de l’Escola Delta i el benjamí Llobarrets juga un triangular dissabte també a les 11.30 a l’Ampolla.

Comparteix