Jornades decisives pels equips de pàdel del C.T. L’Ametlla de Mar

Comparteix

Els tres equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar han entrat en el darrer tram de la temporada i per tant a la fase decisiva. Tots tres estan en disposició de jugar els play off d’ascens.

L’equip A va perdre per 2 a 1 a les pistes del Club Reus Monterols, líder del campionat. Ivan Fernández i Marc Medrano van perdre 6/0 i 6/7 i 6/1. Matc Ayora i Jaume Pijoan van perdre per 6/2 i 6/3 i Isaac Tesón i Dani Pérez van guanyar per  5/7 i 6/4 i 4/6.

Tot i la derrota, els caleros continuen en posicions capdavanteres a la tercera posició en zona de play off. El pròxim partit el disputaran diumenge dia 26 a les 11.30 h a les pistes del CEM davant del Riudoms B.

L’equip B va descansar. Segueix a la tercera posició en zona de Play Off i diumenge a les 10 h jugaran a les pistes del CEM davant del Club Natació REUS Ploms C.

L’equip femení va guanyar 1 a 2 a les pistes del Pàdel Club Tortosa. Elena Paun i Iana Escarceller van guanyar per 5/7 i 0/6, Jordina de Gràcia i Mònica Llambrich també van guanyar per un doble 3/6 i Àngels Martí Ma Carme Arjona van perdre 5/7, 6/2 i 6/4.

Continuen en 4a posició a la classificació empatades amb les terceres i dissabte a les 11 h del matí juguen a les pistes del CEM davant de Set de Pàdel de Falset.

Comparteix