Arriba el Què festtt!, 12 hores de música seguides a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Maël Wulschleger, Carlos del Brochas, ‘Chusma’, ‘La Tour de Carol’ i ‘The Baldat’s’ formen el cartell de laQuè festtt!

‘Què femmm’ la liat grossa i és que a partir d’una broma entre amics ha nascut una marca de roba local i un festival de música que farà ballar, aquest dissabte, a tots els assistents. Seran 12 hores de música seguides, amb parada per dinar i sopar, degrups emergents que tenen algun tipus de vinculació amb la població.

Els caleros Alfred Blanch i Ignasi Llorens són els responsables de la Què festtt!, un festival que a banda de promocionar la marca de roba Apparel, vol presentar grups emergents i que tenen algun tipus de relació amb el municipi.

El festival s’iniciarà a les 12 h de la mà del dj ‘Maël Wulschleger’. Després hi haurà una parada per dinar, durant la qual es posaran a disposició dels assistents, degustacions d’arrossejat, gambeta i pop amb patates. La música continuarà en format acústic amb el guitarrista ‘Carlos del Brochas’.

Seguidament, el grup del Vallés ‘Chusma’ tocarà el seu repertori de pop rock i electrònica. Després serà el torn de ‘La Tour de Carol’, un quartet de Barcelona, amb un integrant calero, l’Àlex Brull, que oferiran el seu primer concert al municipi. I per últim, tancaran el festival el grup ‘The Baldats’ amb les seves millors versions. A més, els assistents podran sopar pizza.

Els organitzadors, Alfred Blanch i Ignasi Llorens, expliquen com neix la idea, la relació que tenen els grups amb el poble i animen a tothom a participar-hi.

En el festival també se sortejarà un tatuatge valorat en 200 euros de ‘Feiz Tattoo Studio’ i es posaran a la venda samarretes amb nous dissenys i merchandising de la marca.

Comparteix