Els Quicos versionen ‘La Farola’ i graven un videoclip conjuntament que ja té més de 8.000 visualitzacions

Comparteix

En el videoclip es pot veure el port pesquer calero i altres vistes del municipi.

El grup ebrenc Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ha estrenat recentment un nou videoclip. Es tracta de la gravació audiovisual d’una versió de ‘La Farola’ de Miquel del Roig, cançó inclosa en el seu treball discogràfic ‘Ilercavònia’, estrenat l’any passat, però que encara porten de gira aquest 2024.En poc més d’una setmana, el videoclip ja recull 8.600 visualitzacions a Youtube.

Aquest és el segon vídeo del grup que forma part d’aquest disc i d’aquest espectacle. Al clip, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries canten la mítica cançó del cantautor de l’Ametlla de Mar, que també els acompanya en la gravació.

Quique Pedret (el Noi) i Miquel del Roig parlen d’aquesta col·laboració.

En el videoclip, els Quicos fan una “passejada” amb el cantant calero per l’Ametlla de Mar, al port pesquer cantant dalt d’una barca i també es traslladen fins al desert de la punta del Fangar, al delta de l’Ebre.

Comparteix