Els veterans de la Cala guanyen 3 a 0 als del Perelló

Comparteix

Als caleros els queden dos partits complicats, el Roquetenc aquesta setmana, líder de la lliga i a qui van guanyar a domicili a la primera volta i el Tortosa.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar per 3 a 0 dilluns passat als veterans del Perelló. Tot i que no va ser un bon partit dels caleros, la victòria els permet mantenir-se a la 6a posició.

El partit davant dels veterans del Perelló va tenir més dificultat de la prevista davant d’un equip que no ha sumat cap punt aquesta temporada. Amb una primera part molt poc fluida i fent tots la guerra pel seu compte.

A la segona part els caleros van sortir més centrats i van confirmar una victòria que els permet mantenir-se a la sisena posició, una classificació que hauran de lluitar fins a l’últim partit de lliga amb el Vinaròs, que ja ha sumat els tres punts de la pròxima jornada per la retirada del Canareu. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Als caleros els queden dos partits complicats, el Roquetenc aquesta setmana, líder de la lliga i a qui van guanyar a domicili a la primera volta i el Tortosa.

Comparteix