El Club Patí l’Ametlla de Mar té dues campiones territorials

Comparteix

A més, el Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir quatre subcampionats i cinc terceres posicions.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir dissabte dos campionats territorials a la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de patinatge que va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar.

Maria Llaó a la categoria cadet B i Valentina Borràs en Patufet B van aconseguir les primeres posicions com a campiones de les Terres de l’Ebre. A més el club Patí l’Ametlla de Mar va assolir quatre subcampionats i cinc terceres posicions.

Podis

Juvenil A

2a.- Mireia Manjón

Cadet A

3a.- Gina Monforte

Cadet B

1a.- Maria Llaó

Infantil A

3.- Carme Arbó

Aleví A

2a.- Xènia Cèsar

3a.- Àngels Llaó

Prebenjamí B

3a.- Mia Llambrich

Patufet B

1a.- Valentina Borràs

Patufet C

2a.- Valentina Estrada

3a.- Claudia Campos

Quartets

2a.- Quartet de Secundària

A la competició van participar més d’un centenar de patinadors i patinadores de set clubs del territori, el Club Patí l’Ametlla de Mar com a amfitrió i també els clubs d’Alcanar, Deltebre, el Perelló, Jesús, Dertusa i Rapitenc.

Mireia Manjón, Gina Monforte, Maria Llaó i Xènia Cèsar es van classificar per a disputar la Final de Catalunya que tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny al Vendrell, mentre que el Quartet de Secundària també es va classificar per a la final que tindrà lloc el dia 1 de juny a la Seu d’Urgell.

Comparteix