L’Ajuntament farà un estudi per aclarir les balances entre serveis i impostos a Tres Cales

Comparteix

Aquest és un dels acords als quals va arribar l’equip de govern en una de les darreres reunions realitzades amb les associacions Mestral XXI i Associació de Veïns 3 Cales.

A instàncies de les associacions veïnals de la urbanització Tres Cales, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar encomanarà un estudi econòmic-financer que clarifiqui la balança entre serveis municipals i impostos dels veïns d’aquest nucli habitat de la població.

Aquest és un dels acords als quals va arribar l’equip de govern en una de les darreres reunions realitzades amb les associacions Mestral XXI i Associació de Veïns 3 Cales.

La insistència des d’alguns sectors amb l’argument que l’Ajuntament no inverteix prou a les urbanitzacions a canvi dels impostos que paguen els seus veïns, ha portat el govern municipal a voler tenir les dades sobre la taula per reconduir, si és el cas, els dèficits que es puguin detectar o compensar les balances amb els serveis que ofereix l’Ajuntament als seus ciutadans, siguin d’urbanitzacions o de qualsevol altre indret del municipi. Xavier de la Fuente és regidor d’Urbanisme i Planificació estratègica.

L’Ajuntament encarregarà aquest estudi a una empresa externa.

Comparteix