L’Infantil depèn d’ell mateix per jugar la final de la Copa Primavera

Comparteix

Els patufets van participar en una trobada a Deltebre.

L’equip infantil de l’AME de l’Ametlla de Mar es va imposar per 0 a 5 al camp del Miami Platja i ho té tot de cara per classificar-se per disputar la final a quatre de la Copa Primavera de 2a divisió.

La victòria del Santa Bàrbara a Amposta ha fet que els planers tinguin encara opcions. Jugar la final passa perquè els de l’Ametlla de Mar guanyin divendres a les 18.30 h al Tortosa Ebre D a casa. Dylan Sánchez, Patxi Nieves i Enric Roca, a més d’un gol en pròpia porta, van completar el marcador. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

En categoria aleví, l’equip A a la 1a divisió va perdre 5 a 2 al camp de l’Ampolla. Els gols caleros els van fer Àlex Reixach i Pere Quintana. Els caleros són 12 ns amb 16 punts i dissabte a les 11 del matí jugaran l’últim partit de la temporada a casa davant l’Ascó, cuer de la classificació.

Per la seva part, l’aleví B a la 2a divisió va perdre 13 a 1 a Camarles. L’únic gol dels caleros el va fer Denís Beldie. Els de l’Ametlla de Mar posar punt final al campionat aquest dissabte a les 9.30 h davant de l’Escola Delta de l’Ebre.

Quant al futbol escolar, el prebenjamí Llucets va ajornar fins divendres a la tarda el partit al camp de l’Olímpic Móra d’Ebre i aquesta tarda juga a casa davant del Jesús i Maria Roig a les 18.15 h.

El benjamí Llobarrets va perdre un amistós per 3 a 6 davant de l’Escola Delta de l’Ebre i els patufets van participar en una trobada a Deltebre.

Comparteix