El CAP de l’Ametlla de Mar impulsa sessions de Salut i Benestar per a persones majors de 60 anys

Comparteix

En aquesta edició ja està tot complet, però els interessats es poden apuntar a la pròxima edició que es preveu que tingui lloc de cara a la tardor.

El CAP de l’Ametlla de Mar, amb la col·laboració de l’Ajuntament calero, ha organitzat el projecte ‘Salut i Benestar +60’. Es tracta de nou sessions informatives de participació ciutadana i d’acció comunitària que tenen l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu i saludable.

Les sessions estan emmarcades dins el procés de diagnòstic de salut comunitària, Salut en Xarxa la Cala, durant el qual es va veure la necessitat de donar atenció a les persones més grans de 60 anys.

D’aquesta manera, s’oferiran temàtiques d’interès quotidià amb impacte a la salut per informar desmitificant mites, reduir malestar i prevenir malalties, alhora que també es vol potenciar el contacte social entre els assistents. Així ho explica el referent de salut emocional, Gerard Mallafré.

Seran 9 sessions, 1 sessió a la setmana, que tractaran temes com el document de voluntats anticipades, la seguretat ciutadana, el coneixement del nostre entorn: recursos i entitats socials, la salut bucodental, l’alimentació saludable, l’exercici terapèutic en les patologies d’alta prevalença, la memòria i per últim, les emocions, a través d’un cinefòrum.

Les sessions s’inicien aquest dimecres 22 de maig i s’allarguen fins al 17 de juliol, al Telecentre. Aquesta edició ja estan les inscripcions completes, però els interessats es poden apuntar a la pròxima edició que es preveu que tingui lloc de cara a la tardor.

A banda, recordem que el centre de salut atén altres segments de població, amb grups terapèutics dirigits a la infància i adolescència, a cuidadors de gent gran o a persones amb fibromiàlgia.

Comparteix