Detenció de quatre individus fugits d’un control a l’autopista

Comparteix

Al cotxe hi havia 4 ocupants de nacionalitats diverses, amb diversos antecendents policials.

Segons informa la Policia Local de l’Ametlla de Mar, a les 9.30 h d’aquest dilluns es va interceptar un vehicle d’alta gamma donat a la fugida.

La Guàrdia Civil muntava un control a la sortida de l’autopista i el vehicle, en rebre l’ordre d’aturar-se, va fer una maniobra evasiva i va marxar a gran velocitat. El cotxe, que era de lloguer, es va interceptar en un camí prop de la deixalleria amb 4 ocupants de nacionalitats diverses. Els ocupants tenien perfil delinqüencial propi de “pisteros”, tal com es coneixen a les bandes especialitzades en robatoris a l’autopista.

El conductor, que comptava amb seixanta antecedents policials, no tenia permís de conducció, i a més, havia incomplert una resolució judicial, fou processat judicialment per judici ràpid.

A més, dos ocupants constaven en cerca internacional ‘Schengen‘ i es va fer càrrec de les gestions, la Unitat d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia (CNP) de Tortosa.

Per la seva banda, la Policia Local de l’Ametlla de Mar es va fer càrrec de la instrucció de les diligències corresponents.

Comparteix