Els Veterans guanyen al Canareu per 1 gol a 9

Comparteix

Una victòria que els permet mantenir la lluita amb el Vinaròs per la 6a posició.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar el passat cap de setmana per 1 gol a 9 al camp dels veterans del Canareu, una victòria clara que els permet mantenir la lluita amb el Vinaròs per la 6a posició.

Els caleros es van imposar als canareus en un partit sense història i es van trobar a un rival desmotivat que jut després del partit, ja va retirar-se de la competició i ha renunciat a disputar els dos partits que li queden d’aquesta temporada.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Luca amb tres gols, Hans amb dos i Julian, Genís, Xavi i Dudu van ser els golejadors caleros.

Els de l’Ametlla de Mar recuperaran dilluns a les 20.15 h el partit pendent davant dels veterans del Perelló al camp de la Cala.

A manca de dos partits per finalitzar la lliga, els de l’Ametlla de Mar estan empatats a punts amb el Vinaròs a la 6a posició. Roquetenc i Tortosa seran els rivals dels caleros en els dos últims partits de lliga.

Comparteix