El Bàsquet l’Ametlla guanya l’Alcover i salva la categoria

Comparteix

Els caleros van guanyar per 90 a 66 al Bàsquet Alcover.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar jugarà, un any més, a la 1a Territorial. Els caleros van guanyar dissabte a l’Alcover en un Galetet ple de gom a gom i van aconseguir salvar la categoria en l’últim partit de lliga.

El Bàsquet l’Ametlla de Mar mantindrà la categoria després de guanyar dissabte per 90 a 66 al Bàsquet Alcover en un partit espectacular que va tenir dues cares, ja que als caleros, superats pel gran ambient que es va viure dissabte al poliesportiu Municipal Galetet, van protagonitzar dos primers parcials molt erràtics, producte dels nervis i la precipitació.

Els caleros van notar la pressió i això els va afectar moltíssim, sobretot durant el primer parcial i bona part del segon, tot i que abans d’arribar al descans ja van poder capgirar la dinàmica marxant als vestidors amb un 37 a 34 a favor.

A la represa i amb un Galetet entregat, amb prop de tres-centes persones, va sortir encertat i va decidir el partit amb un parcial de 31 a 11 que posteriorment va consolidar amb un 22 a 21 a l’últim quart davant d’un Alcover que va lluitar fins a l’última pilota.

Els caleros van arribar a llençar 48 tirs lliures dels quals en van convertir 26, i van materialitzar vuit llançaments des de la línia de tres punts. El màxim encistellador del partit fou Pol Aguado amb 19 punts, però es van quedar molt prop Uriel Sánchez amb 17, Guillem Mayor amb 16 o l’Aitor Gavilán amb 14.

Els integrants de l’equip, Santi Duque, Aitor Gavilán i Denís Sales, destaquen el partit i el suport del públic.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar aconseguien mantenir-se a la 1a Catalana de cara a la pròxima temporada i condemnaven al seu rival al descens.

Comparteix