El 1r equip viatja a Godall a recuperar la 2a posició

Reconeixement de la nova paternitat del capità de l'equip, Xavi Callau.
Comparteix

L’últim partit davant del Flix, el 1r equip va empatar i no va poder recuperar la segona posició.

El filial jugarà a casa aquest dissabte a les 17 h davant del Ginestar.

El 1r equip de futbol de l’Ametlla de Mar jugarà aquest diumenge a les 17.30 h al camp del Godall amb l’objectiu de guanyar i mantenir viu fins a l’últim partit de lliga l’objectiu d’assolir la segona posició final a la classificació.

Cal recordar que l’empat de la setmana passada dels caleros a casa davant del Flix els va impossibilitar de recuperar la segona posició actualment en propietat del club de la Ribera d’Ebre. Ara bé, queden dos partits de lliga i els de l’Ametlla de Mar, no renuncien a intentar-ho.

Si bé, la segona posició no comporta cap ascens, ni jugar cap promoció com s’havia especulat durant bona part de la temporada, sí que significaria haver millorat la tercera posició de la temporada anterior, un fet que per a Xavi Subirats, entrenador del 1r equip, segueix tenint vigència.

Els caleros són 3rs amb 56 punts, un punt per sota del Flix i un punt per sobre de la Cava, mentre que el seu rival el Godall, és segon per la cua i matemàticament ja és un equip descendit que la pròxima temporada jugarà a la 4a Catalana.

Per la seva part, el filial que milita a la 4a Catalana, jugarà a casa aquest dissabte a les 17 h davant del Ginestar, segon classificat. Els caleros venen d’empatar al camp del Sant Jaume i en els últims partits han donat una bona imatge, fet que fa pensar que els de l’Ametlla de Mar puguin treure un bon resultat, encara que intranscendent, ja que pels caleros, no significarà cap canvi a la classificació i el Ginestar ja està matemàticament classificat per disputar el Play Off d’ascens a 3a Catalana junt amb Corbera d’Ebre, Olímpic Móra d’Ebre i Benissanet.

Comparteix