Ple de victòries dels equips de pàdel del C.T. L’Ametlla de Mar

Comparteix

Els tres equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar van sumar victòries en els seus darrers partits i tots tres estan lluitant en les primeres posicions.

L’equip A va guanyar per 0 a 3 a les pistes del Club Esportiu D de Cambrils. Ivan Fernández i Marc Ayora van guanyar 7/5 i 6/1. Marc Medrano i Miquel Martí es van imposar per 6/2 i 6/4 i Jordi Boyer i Dani Pérez van guanyar per  6/3 i 6/2.

La victòria continua mantenint als caleros en posicions capdavanteres a la tercera posició a cinc punts del líder. El pròxim partit el disputaran diumenge dia 12 a les 11 h a les pistes del CEM davant del Golf Costa Daurada B.

L’equip B va descansar. Segueix a la tercera posició i dissabte a les 16 h jugaran a la pista del Reus Monterols D

L’equip femení va guanyar 1 a 2 a les pistes del Riudoms C. Núria Bardí i Montse Bayarri van perdre el seu partit per 7/5, 4/6 i 6/2, mentre que Àngels Martí i Ariadna Gimeno van guanyar 0/6 i 0/6 i Elena Paun i Mònica Llambrich també es van imposar 6/1, 3/6 i 3/6.

Continuen en 4a posició a la classificació i dissabte a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM davant de l’Aleixar Pàdel Club.

Comparteix