L’Ametlla de Mar acollirà dissabte el festival benèfic “La Cala pels Valents”

Comparteix

El festival comptarà amb actuacions musicals i amb la participació d’altres entitats i negocis de la població que vendran productes per contribuir en la causa.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar organitza aquest dissabte, dia 4 de maig, un concert benèfic que ha anomenat “La Cala pels Valents”, on tots els fons recaptats aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu en la lluita contra el càncer infantil.

La Plaça Nova serà l’escenari d’aquest festival inèdit fins ara a l’Ametlla de Mar. A banda de l’Escola Municipal de Música i tots els grups que aglutina com la Coral Verge Candelera, també participaran altres entitats musicals del poble com la Banda de la Cala, la Xaranga Suquet Calero, la Batucada Kalakatà.

Durant el matí també es comptarà amb la presència del conegut cantautor català Cesk Freixas i amb Gessamí Caramés, exalumna de l’Escola de Música, cuinera i presentadora del programa Cuines de TV3 que oferiran la seva música de manera altruista per col·laborar amb la causa.

També hi haurà col·laboració en l’àmbit de l’hostaleria, ja que bars i restaurant o forns i pastisseries del municipi vendran cocs, menjar i beguda.

A més, l’associació Dones Endavant, el Casal d’Avis i d’altres entitats i negocis del municipi també hi participaran de manera directa aportant productes elaborats pels mateixos membres que es vendran per recaptar fons.

D’aquesta manera, a banda de col·laborar comprant qualsevol dels productes que es posaran a la venda, també es podran fer donacions en efectiu durant el festival, digitalment a través de QRs que hi haurà exposats a la plaça o a través de la pàgina web de l’Hospital Sant Joan de Déu (on també es pot fer l’ingrés directament).

Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’aula de Sant Joan de Déu dedicada a oferir als infants diferents activitats entre tractament i tractament per millorar el seu estat d’ànim i evitar la tristesa. Així ho ha explicat la cap d’estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro.

El concert tindrà una durada aproximada de 4 hores, de 10 h a 14 h.

Comparteix