Amadeo Comes, nou membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre

Comparteix

Amadeo Comes, regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, va ser elegit com a nou  membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre, entitat encarregada del foment i la promoció de l’esport escolar i de lleure a la comarca.

El Consell Esportiu del Baix Ebre és el responsable de dur a terme dos dels programes de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat com són els Jocs Esportius Escolars i el Pla Català d’Esport a l’Escola. Comes, -com la resta de la directiva que té com a president  Víctor Grau Ferrer, regidor d’esports de l’Ajuntament de Tortosa-, assumeix el càrrec per un període de quatre anys.

L’assemblea general extraordinària on es va produir l’elecció  dels membres de la nova comissió directiva  del Consell Esportiu del Baix Ebre  va comptar amb la presencia de Jaume Domingo, president la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) que va aprofitar per recordar que feia pocs dies s’havia constituït la Unió d’Esports de Catalunya, amb consells i federacions, “quedant molt clar des d’ara que en aquest país que hi ha dos sistemes esportius, l’esport popular, dels quals les Terres de l’Ebre van ser al 2019 una referència amb els World Sports Games, i l’esport federat. Dos tendències, una de més tecnificació i l’altra que és l’esport per tothom. I per això els consells esportius hem de treballar des d’ara per una transformació que ajudi a generar noves activitats i oportunitats”.

La comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre està formada per onze membres, representants d’ajuntaments, entitats esportives, escoles, federacions i consell comarcal.  Victor Grau, regidor d’esports de Tortosa és el president, i l’acompanyen Magí Marqués com a secretari i representant de l’Escola Cinta Curto, Aleix Franch del Club Esportiu Avatars com a vicepresident primer, Roger Ripoll de l’EMD de Campredó com a vicepresident segon, i com a vocals, Josep Franch de l’Ajuntament de l’Aldea, Amadeo Comes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Enric Adell de l’Ajuntament de Paüls, Amadeo Comes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Benjamin Cuevas del Club Volei Roquetes, David Llatge de l’Institut Escola del Temple, Francisco Ramon Marqués de la Federació Catalana de Bàsquet, i  Antoni Gilabert com a representant del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Comparteix