11 podis de la natació calera a la final comarcal del Baix Ebre

Comparteix

No es premiava als millors per cada prova sinó que es feia una mitjana de les tres jornades de competició i de tots els estils per establir el rànquing dels tres nedadors/a més complet/a per pujar al pòdium.

Aquest passat dissabte 27 d’abril a la Piscina Win de Tortosa es va celebrar la 3a jornada i Final Comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb la participació d’una trentena de nadadors de l’AME i un botí d’11 podis.

La jornada disputada a Tortosa permetia a tots els nadadors i nadadores nadar dues proves per millorar la marca o bé executar dos estils d’alguna de les anteriors jornades no realitzades.

Amb la voluntat formativa que en edat primerenca no es busqui l’especialització sinó la pràctica de totes les opcions possibles en una piscina, no es premiava als millors per cada prova sinó que es feia una mitjana de les tres jornades de competició, (dos a Tortosa i una a l’Ametlla de Mar) i de tots els estils per establir el rànquing dels tres nedadors/a més complet/a per pujar al pòdium.

Després de creuar totes les puntuacions de proves i estils, el botí que els nadadors i nadadores de l’Àrea Municipal d’Esports van portar cap a casa van ser 11 podis, quatre d’ells com a Campions Comarcals del Baix Ebre. Griselda Gaseni, coordinadora de la secció de Natació de l’AME valora molt positivament els resultats.

Campions comarcals:

• Nil Duran Martí, Benjamí Masculí en 25m crol, 25 m esquena i 25 m braça.

• Nil Farnós Cacho, Infantil Masculí en 100 m crol, 100 m esquena, 100 m braça i 50 m papallona.

• Núria Piñol Segarra, Juvenil Femení en 100 m crol, 100 m esquena, 100 m braça i 50 m papallona.

• Pol Danta Pascual; Juvenil Masculí en 100 m crol, 100 m esquena, 100 m braça i 50 m papallona.

Subcampions comarcals:

• Daniela Álvarez González; Benjamí Femení en  25 m crol, 25 m esquena i 25 m braça.

• Roger Moliné Rosell Prebenjamí Masculí en 25 m crol, 25 m esquena i 25 m braça.

• Roc Moliné Rosell Aleví Masculí en 50 m crol, 50 m esquena, 50 m braça i 50 m papallona.

Tercera posició:

• Guillem Llaó Brull; Cadet Masculí

El 19 de maig a la piscina d’Amposta tindrà lloc la Final Territorial Terres de l’Ebre.

Comparteix