Èxit de la 1a jornada del III Trofeu d’Esport Adaptat Terres de l’Ebre disputada a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La competició va tenir lloc divendres dia 26 d’abril al Poliesportiu Municipal Galetet amb la participació d’altres centres del territori.

Els vuit participants de la residència l’Onada de l’Ametlla de Mar van obtenir molt bons resultats durant la seva participació en la 1a jornada del III Trofeu d’Esport Adaptat Terres de l’Ebre, organitzat pel Club Slalom i Boccia Terres de l’Ebre.

Aquesta competició, que aquest any encetava la seva tercera edició, va tenir lloc divendres dia 26 d’abril al Poliesportiu Municipal Galetet amb la participació d’altres centres del territori.

En total al Galetet hi van prendre part una trentena de competidors, vuit dels quals eren usuaris de la unitat de discapacitat física de la residència l’Onada de l’Ametlla de Mar.

En una de les disciplines, Marisa Villalbí va guanyar els tres partits disputats i es va classificar per a ¼ de final, mentre que els altres dos companys de disciplina hauran d’esperar, ja que Àlex Vidal va guanyar dos partits i en va perdre un, i la Ruth Roig va perdre els tres partits.

En una altra categoria, Oscar Castillo va guanyar dos partits, mentre que José Antonio Segura i Paco Plazas en van guanyar un i en van perdre un altre, i Miguel Ángel Garcia va perdre els dos partits. Tots quatre estan pendents d’un últim partit que es disputarà el 28 de maig en la 2a Jornada a la Ràpita per saber si passen o no a ¼ de final.

Finalment, Vicent Vila en la seva categoria es va imposar amb rotunditat al seu rival. Ara li queden també tres partits pendents que disputarà a la jornada de la Ràpita.

Des de la residència l’Onada s’han valorat molt positivament els resultats obtinguts en aquesta 1a Jornada i el fet de poder acollir a l’Ametlla de Mar una competició d’aquestes característiques.

Aquest esport paralímpic és una variant molt semblant a la petanca, però amb les normes adaptades a persones amb discapacitat. En totes les modalitats hi participen persones amb paràlisi cerebral o discapacitat física o intel·lectual.

Comparteix