L’empat dels Veterans insuficient per superar al Vinaròs

Comparteix

L’empat deixa ara a castellonencs i caleros empatats a punts a manca de quatre jornades.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va empatar a 1 gol al camp del Vinaròs. Amb aquest resultat, caleros i castellonencs s’hauran de jugar la sisena plaça en els quatre partits que queden fins al final de la lliga.

Els caleros no van passar de l’empat al camp del Vinaròs. Aquest podia ser un partit decisiu per decantar la sisena posició de la lliga en el cas d’haver guanyat algun dels dos equips, L’empat deixa ara a castellonencs i caleros empatats a punts a manca de quatre jornades i amb un calendari pràcticament calcat, tot i que el Vinaròs té un partit més disputat.

Els de l’Ametlla de Mar van començar bé el partit i es van avançar al quart d’hora de partit amb un gol de Juan Carlos Rugiero, tot i que un minut després empatava el Vinaròs. Abans del descans els de l’Ametlla de Mar van tenir l’oportunitat de marcar l’1 a 2, però no van tenir l’encert i van marxar empatats a la caseta. A la segona part els de l’Ametlla de Mar van patir una mica més per aguantar el resultat.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip lamenta que el Vinaròs els empates tan aviat.

Ara als veterans caleros els queden dos partits assequibles davant del Perelló i el Canareu i dos partits complicats davant del Tortosa i el líder el Roquetenc.

El pròxim partit hauria de ser davant dels Veterans del perelló aquí a casa, però s’estan fent gestions per ajornar-lo a causa de la manca d’efectius dels perellonencs.

Comparteix