Els equips masculins de pàdel mantenen la dinàmica de victòries

Comparteix

Els dos equips masculins de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar van sumar dues noves victòries en les seves respectives categories i mantenen les aspiracions d’ascens.

L’equip A va iniciar la segona volta de competició amb una victòria per 0 a 3 a les pistes del Club Pàdel Móra la Nova B. Marc Ayora i Marc Medrano van haver de jugar tres sets però van acabar guanyant per 2-6/7-5/7-5. Menys complicacions van tenir les parelles formades per Hector Benaiges i Ivan Fernández i Albert Bardí i Dani Pérez, que van rubricar el 3 a 0 guanyant per un doble 6-2 i un doble 6-1 respectivament.

La victòria col·loca als caleros a la segona posició a només un punt del líder. El seu proper rival a les pistes del CEM, on jugaran diumenge a les 11.30h, serà el Club Patxanguerus d’Alforja, quart classificat.

L’equip B tampoc va fallar en la seva visita al Club Patxanguerus d’Alforja B. Jose Mari Llaó i Aitor Lallana van haver de remuntar per acabar guanyant el seu partit en tres sets, 6-7/6-1/6-2, mentre que Sergio Coll i Josep Argentó van caure per 7-6 i 6-3. Però Pere Samarra i Àlex Brull van acabar donant la victòria als caleros guanyant el tercer partit per 7-5 i 7-6.

Tercera posició per a l’equip B abans de rebre diumenge a les 10h a l’Aleixar Pàdel Club B, equip que tanca ara mateix la classificació.

L’equip femení va descansar i es manté també a la tercera posició abans de visitar el proper diumenge a les 11h les pistes del Tarragona Pàdel Indoor, cinquè classificat.

Comparteix