Jornada de boccia al Poliesportiu Galetet

Comparteix

Aquest divendres el Poliesportiu Galetet acollirà la 1a jornada del III Trofeu d’Esport Adaptat Terres de l’Ebre, organitzat pel Club Slalom i Boccia Terres de l’Ebre.

En aquesta tercera edició dels campionats hi haurà un total de vuit disciplines diferents, i la de la boccia serà la que es desenvolupi a l’Ametlla de Mar. Aquest esport paralímpic és una variant molt semblant a la petanca, però amb les normes adaptades a persones amb discapacitat.

En totes les modalitats hi participaran persones amb paràlisi cerebral o discapacitat física o intel·lectual. En total al Galetet hi prendran part 28 competidors, set dels quals seran usuaris de la unitat de discapacitat física de la residència l’Onada de l’Ametlla de Mar. Jordi Giménez és el director tècnic del Club Slalom i Boccia Terres de l’Ebre.

La competició al Poliesportiu Galetet començarà a les 10h i finalitzarà a les 14h.

Comparteix